Een kopje geluk
Een kopje geluk

Een kopje geluk

Een kopje geluk is het derde en laatste deel van de feelgoodserie De koffiesalon van Marloes Berghege. Perfect leesvoer voor de lezers van Lisette Jonkman en Marijke Vos.

Serie

Auteur

Marloes Berghege

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

2 uur 31 min

€ 9,99

Beschrijving

Hannekes leven is er nog niet al te veel op vooruitgegaan. Ze werkt nog altijd in koffiesalon Boon waar de sfeer tussen haar en Sil ligt sinds het ongeluk van Muis ver onder het vriespunt, ze is doodsbang dat ze haar relatie met Josje kapotmaakt door Niels te helpen en dan komt die knorrige Harry ook nog achter haar geheim. Het is tijd voor verandering. Laat Hanneke het leven niet langer zomaar gebeuren, maar neemt ze voor het eerst in haar leven het heft in eigen hand? Eén kopje geluk, alsjeblieft. “Wat een geweldige serie met geweldige humor. Ik vloog erdoorheen en heb meerdere malen hardop zitten lachen! Marloes schrijft luchtig en fris, met precies de juiste hoeveelheid scherpte. Wees gewaarschuwd: als je aan deze serie begint, is het onmogelijk om weg te leggen.” Susan Muskee “Hilarisch, luchtig en soms pijnlijk herkenbaar. Een aanwinst voor de Nederlandse feelgood!” Marijke Vos “Dit boek is een feestje!” Lisette Jonkman

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

22 juli 2021

ISBN

9789024597505

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 31 min

Bestandsgrootte

208 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marloes Berghege (1986) is schrijfster en woont en werkt in Amsterdam. Ze schrijft voor diverse bladen en was betrokken bij verschillende boeken als ghostwriter (onder andere The Self-Made Guide van Emilie Sobels en DRUKS van Francien Regelink). Haar humor en scherpte klinken door in alles wat ze schrijft. Ze debuteerde in 2021 met haar succesvolle feelgoodserie De koffiesalon. Niemand mag met kerst alleen zijn is haar nieuwste feelgood.

Meer auteur Marloes Berghege Bekijk alles

De kerstspecial

De kerstspecial

Marloes Berghege

€ 4,99
Niemand mag met kerst alleen zijn
€ 9,99
Puur zakelijk

Puur zakelijk

Marloes Berghege

€ 14,99
Een dubbele shot liefde

Een dubbele shot liefde

Marloes Berghege

€ 9,99

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Checklist voor de perfecte man
€ 12,95
Terschelling

Terschelling

Susan Muskee

€ 14,99
Zandpaleis

Zandpaleis

Irene Hannon

€ 14,99
Hildes beloning

Hildes beloning

Marie Lamballe

€ 14,99