De duisternis in
De duisternis in

De duisternis in

De Duisternis In vormt het vijfde deel en tevens slottoneel van Terry Goodkinds helden Richard en Kahlan in deze epische wereld die begon met De Wetten van de Magie.

Serie

Auteur

Terry Goodkind

Spreker

Jelle Amersfoort

Speelduur

12 uur 56 min

€ 14,99

Beschrijving

De duisternis in is het vijfde verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind. Deze zinderende afsluiting van De Kinderen van D’Hara is het laatste boek dat Goodkind schreef voor zijn onverwachte overlijden in september 2020. Richard Rahl en Kahlan Amnell worden geconfronteerd met een laatste beproeving. Een breuk in de wereld van het leven. Een opening naar de wereld van de dood. Om deze apocalyptische nachtmerrie onder ogen te komen, moet Richard... de duisternis in. ‘Weinig auteurs delen Goodkinds scheppingskracht.’ Publishing News

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

8 februari 2022

ISBN

9789024598120

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 56 min

Bestandsgrootte

710 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

De Amerikaanse schrijver Terry Goodkind (1948) werd geboren in Omaha Nebraska. Al van jongs af aan was hij gek op verhalen. Na de kunstacademie was Terry onder andere werkzaam als timmerman, natuurkunstenaar en vioolbouwer, maar na verloop van tijd besefte hij dat schrijven zijn echte passie was.

Omdat Terry dyslectisch is, heeft lezen hem altijd moeite gekost. Op school werd hij uitgelachen door leraren die zijn probleem niet herkenden. Desondanks bleef Terry lezen en schrijven. Hij deed dit echter stiekem, zodat volwassenen hem er niet belachelijk mee konden maken. Met een boek in handen verloor hij zich in andere werelden – al beschouwde hij het niet als lezen. Hij ervoer het als ‘verhalenmagie’.

Naarmate hij ouder werd, ging Terry steeds minder lezen. Wel bleef hij verhalen verzinnen, maar deze zette hij nooit op papier, bang als hij was om te veel spelfouten te maken. In het laatste jaar van de middelbare school kreeg Terry een lerares Engels die hem niet belachelijk maakte. Ze las de verhalen die hij als opdracht bij haar inleverde en stimuleerde hem om te blijven schrijven en zijn taalniveau drastisch te verbeteren.

Terry Goodkind woonde in Maine – in een huis dat hij zelf heeft gebouwd met zijn vrouw Jeri. Hij overleed plotseling in spetember 2020.

Meer auteur Terry Goodkind Bekijk alles

De Kinderen van D'Hara 4 - De Eed van de Heks
€ 9,99
Woestenij

Woestenij

Terry Goodkind

€ 12,99
Duistere Wezens

Duistere Wezens

Terry Goodkind

€ 12,99
Krabbelman

Krabbelman

Terry Goodkind

€ 12,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99