Woestenij
Woestenij

Woestenij

Richard en Kahlan, uit De Wetten van de Magie, moeten diep de gangen van het Volkspaleis in om het gevaar dat hun wereld bedreigt te bestrijden.

Serie

Auteur

Terry Goodkind

Spreker

Jelle Amersfoort

Speelduur

4 uur 5 min

€ 12,99

Beschrijving

Woestenij is het derde verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind. Richard Rahl en Kahlan Amnell zijn op alle fronten in gevecht. De gouden godin, verzamelaarster van Werelden, heeft het Volkspaleis geïnfiltreerd. Ze is ook in staat om binnen te dringen in de gedachten van hen die magie bezitten. Richard kan niemand vertrouwen, behalve de begaafden. Wanneer Vika, zijn gezworen Mord-Sith beschermer, wordt ontvoerd, moet hij haar terugvinden. Vastberadenheid brengt hem en Kahlan diep in het gangenstelsel van het Volkspaleis – De Woestenij – en in meer gevaar dan ze ooit zijn geweest.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

4 september 2020

ISBN

9789024592784

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 5 min

Bestandsgrootte

225 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

De Amerikaanse schrijver Terry Goodkind (1948) werd geboren in Omaha Nebraska. Al van jongs af aan was hij gek op verhalen. Na de kunstacademie was Terry onder andere werkzaam als timmerman, natuurkunstenaar en vioolbouwer, maar na verloop van tijd besefte hij dat schrijven zijn echte passie was.

Omdat Terry dyslectisch is, heeft lezen hem altijd moeite gekost. Op school werd hij uitgelachen door leraren die zijn probleem niet herkenden. Desondanks bleef Terry lezen en schrijven. Hij deed dit echter stiekem, zodat volwassenen hem er niet belachelijk mee konden maken. Met een boek in handen verloor hij zich in andere werelden – al beschouwde hij het niet als lezen. Hij ervoer het als ‘verhalenmagie’.

Naarmate hij ouder werd, ging Terry steeds minder lezen. Wel bleef hij verhalen verzinnen, maar deze zette hij nooit op papier, bang als hij was om te veel spelfouten te maken. In het laatste jaar van de middelbare school kreeg Terry een lerares Engels die hem niet belachelijk maakte. Ze las de verhalen die hij als opdracht bij haar inleverde en stimuleerde hem om te blijven schrijven en zijn taalniveau drastisch te verbeteren.

Terry Goodkind woonde in Maine – in een huis dat hij zelf heeft gebouwd met zijn vrouw Jeri. Hij overleed plotseling in spetember 2020.

Meer auteur Terry Goodkind Bekijk alles

De duisternis in

De duisternis in

Terry Goodkind

€ 14,99
De Kinderen van D'Hara 4 - De Eed van de Heks
€ 9,99
Duistere Wezens

Duistere Wezens

Terry Goodkind

€ 12,99
Krabbelman

Krabbelman

Terry Goodkind

€ 12,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99