Het zesde uitsterven
Het zesde uitsterven

Het zesde uitsterven

In deze tiende Sigma Force-thriller van James Rollins probeert het Sigma-team de ondergang van de mensheid voorkomen. Maar is het niet al te laat?

Serie

Sigma Force deel 10

Auteur

James Rollins

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

15 uur 36 min

€ 14,99

Beschrijving

Een militair onderzoeksstation verstuurt een noodoproep met de ijzingwekkende boodschap: vermoord ons allemaal. Wanneer soldaten aankomen om dit bericht te onderzoeken, ontdekken ze dat elk levend wezen in de omgeving van het lab dood is. Het land is compleet steriel en het verderf blijft zich verspreiden. Het Sigma-team krijgt de opdracht om deze vreemde gebeurtenissen te stoppen, en de ondergang van de wereld te voorkomen. Aan de hand van een oude kaart die ooit uit de Bibliotheek van Alexandrië is gered, komt het Sigma-team tot een schokkende ontdekking. Kilometers onder het ijs ligt een nieuwe vorm van de dood verborgen. Lukt het commandant Gray Pierce en het Sigma-team de ondergang van de mensheid te stoppen – of is het al te laat? ‘De actie is om je vingers bij af te likken.’ VN Detective & Thrillergids ‘Niemand kan dit beter dan James Rollins.’ Lee Child

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

16 november 2021

ISBN

9789024598144

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 36 min

Bestandsgrootte

1286 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

James Rollins is een New York Times bestsellerauteur. Naast schrijver is hij amateur-grotonderzoeker en scubaduiker en studeerde hij af als dierenarts aan de University of Missouri. Momenteel woont en werkt hij als schrijver in Sacramento, California. Rollins is auteur van de populaire Sigma Force-serie, die in meer dan 40 landen wordt uitgegeven.Van zijn boeken werden in Nederland en Vlaanderen ruim 120.000 exemplaren verkocht.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99