De garage
De garage
Nog geen fragment

De garage

John Banvilles meest ambitieuze misdaadroman tot nu toe brengt Strafford en Quirke samen om een wereldwijd mysterie op te lossen.

Serie

Auteur

John Banville

Spreker

Wilbert Gieske

Vertaler

Arie Storm

€ 14,99

Beschrijving

In het Dublin van de jaren vijftig wordt de jonge historicus Rosa Jacobs dood aangetroffen in haar auto in een afgesloten garage. Rechercheur Strafford en patholoog Quirke vermoeden al snel kwade opzet. Rosa's zus, een journaliste uit Londen, keert terug naar Dublin om samen met hen de waarheid te achterhalen. Terwijl ze Rosa's relatie onderzoeken met een rijke Duitse familie die kort na de Tweede Wereldoorlog onder mysterieuze omstandigheden in Ierland aankwam, en het onderzoekswerk dat ze mogelijk in Israël heeft gedaan, worden ze geconfronteerd met een steeds groter wordend mysterie. De zaak komt op scherp te staan als die Quirkes dochter in gevaar brengt.

'De garage' bestrijkt de bergtoppen van Italië, de Beierse frontlinies uit de Tweede Wereldoorlog, de stenige straten van Dublin en andere onverwachte locaties. Het is een ambitieuze en aangrijpende roman van een van 's werelds meest gevierde auteurs.

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

25 juli 2024

ISBN

9789025318017

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

Danielle Steel

€ 14,99

Hoogspanning

Geir Jordet

€ 14,99

Ongeduld

Stefan Zweig, Janneke van der Meulen

€ 9,99
De reus uit de Rif

De reus uit de Rif

Mohammed Benzakour

€ 10,99