De man en het hout
De man en het hout

De man en het hout

Lars Mytting, schrijver en houtliefhebber, schreef een instant klassieker over het bewerken, bewaren en stoken van hout.

Auteur

Lars Mytting

Spreker

Dirk Jan Roeleven

Vertaler

Angélique de Kroon

Speelduur

5 uur 48 min

€ 14,99

Beschrijving

‘De man en het hout’ van Lars Mytting is een onontbeerlijke en praktische handleiding voor alles wat te maken heeft met het kappen, hakken, stapelen en het in de fik steken van alle soorten hout. Wanneer moet je de boom omhakken om het beste brandhout te krijgen? Hoe houd je een kampvuur eindeloos aan de gang? Wat valt er uit de houtstapel af te leiden over het karakter van de stapelaar? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een antwoord. De bijbel voor de houtstoker.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

7 augustus 2020

ISBN

9789025459581

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 48 min

Bestandsgrootte

479 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

De Noorse schrijver Lars Mytting (1968) is een van de meest succesvolle Scandinavische auteurs. Zijn filosofische mannenboek over houthakken, 'De man en het hout', verscheen in Noorwegen in 2011 en werd een internationale bestseller. In Nederland zijn er meer dan 55.000 exemplaren verkocht. Zijn roman 'De vlamberken' won in 2014 de Noorse Boekhandelsprijs, is vertaald in vijftien talen en in Nederland reeds acht keer herdrukt. In 2019 verscheen 'De Zusterklokken', deel 1 van zijn epische trilogie, een familiesaga tegen de achtergrond van geloof, bijgeloof en het oprukken van de moderniteit op het Noorse platteland. Deel 2, 'Het Zustertapijt' verscheen in 2022.

Meer auteur Lars Mytting Bekijk alles

De vlamberken

De vlamberken

Lars Mytting

€ 12,99
Het Zustertapijt

Het Zustertapijt

Lars Mytting

€ 14,99
De Zusterklokken

De Zusterklokken

Lars Mytting

€ 12,99

Meer spreker Dirk Jan Roeleven Bekijk alles

De nieuwe fiets

De nieuwe fiets

Dirk Jan Roeleven

€ 12,99