Oude zaken
Oude zaken

Oude zaken

“Oude zaken” van Kate Atkinson is deel 1 van de serie met privédetective Jackson Brodie in de hoofdrol. Een absoluut hoogtepunt van de moderne literaire thriller.

Serie

Auteur

Kate Atkinson

Spreker

Willemijn de Vries

Vertaler

Inge Kok

Speelduur

11 uur 38 min

€ 12,99

Beschrijving

“Oude zaken” van Kate Atkinson is deel 1 van de serie met privédetective Jackson Brodie in de hoofdrol. "Hadden ze nog meer kunnen boffen? Een hittegolf midden in de schoolvakantie, precies waar hij thuishoorde. Elke ochtend was de zon al lang voor hen op, stak de draak met de dunne zomergordijnen die slap voor hun slaapkamerramen hingen." Privé-detective Jackson Brodie wordt aangesteld om onderzoek te doen naar drie schijnbaar niet verwante zaken. Hoe dieper hij graaft, hoe meer verrassende verbindingen en ontdekkingen bovenkomen. En onmerkbaar raakt hij helemaal verstrikt in het verdriet, de vreugde en het verlangen van zijn klanten. Een absoluut hoogtepunt van de moderne literaire thriller.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

11 november 2020

ISBN

9789025469641

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 38 min

Bestandsgrootte

959 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kate Atkinson won de Whitbread Award voor haar eerste roman, 'Achter de schermen'. Haar romans met detective Jackson Brodie in de hoofdrol werden succesvol verfilmd door de BBC. 'Leven na leven' verscheen in 2013 en werd bekroond met de Costa Novel Award. Het boek stond maandenlang op de 'New York Times'-bestsellerlijst en was in Engeland een van de best verkochte romans van 2013 en 2014. Gevallen god verscheen in 2015. In oktober 2018 verscheen haar nieuwste boek Transcriptie. Haar roman De wijde lucht is verschenen in de zomer van 2019. Het zesde deel van de Jackson Brodie serie getiteld Een donkere, stormachtige nacht, zal in oktober 2024 verschijnen bij Atlas Contact.

(Foto: Euan Myles)

Meer auteur Kate Atkinson Bekijk alles

€ 13,99

Meer spreker Willemijn de Vries Bekijk alles

Het einde van een tijdperk
€ 14,99
Als de tijd daar is

Als de tijd daar is

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een gewaarschuwd mens

Een gewaarschuwd mens

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een lucht vol Franse dromen

Een lucht vol Franse dromen

Michelle Visser

€ 14,99