Een donkere, stormachtige nacht
Een donkere, stormachtige nacht
Nog geen fragment

Een donkere, stormachtige nacht

In deel 6 van de Jackson Brodie serie volgen we detective Brodie naar een afgelegen Engels landgoed, waar hij verwikkeld raakt in een moordspel.

Serie

Auteur

Kate Atkinson

Spreker

Marijke Beversluis

€ 13,99

Beschrijving

Detective Jackson Brodie, ingehuurd om een gestolen portret op te sporen, wordt voor deze zaak herenigd met oudprotegé Reggie Chase. Het spoor leidt naar een vervallen landhuis dat tevens het decor vormt voor geheel verzorgde Moordspelweekenden. In een stevige sneeuwstorm arriveren de twee speurneuzen bij het landhuis, samen met een dominee, een ex-legerofficier, de moordspelacteurs en het publiek. De elektriciteit valt uit, de wegen zijn onbegaanbaar en er is een veroordeelde moordenaar op de vlucht. Al snel hebben Jackson en Reggie andere zorgen aan hun hoofd dan verdwenen kunst.
Een donkere, stormachtige nacht is zowel een eerbetoon aan Agatha Christie als een onvervalste Kate Atkinson: vindingrijk, geestig, hoogst vermakelijk, vol onverwachte wendingen en met de kenmerkende melancholieke humor van de geliefde Jackson.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

1 oktober 2024

ISBN

9789025476618

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kate Atkinson won de Whitbread Award voor haar eerste roman, 'Achter de schermen'. Haar romans met detective Jackson Brodie in de hoofdrol werden succesvol verfilmd door de BBC. 'Leven na leven' verscheen in 2013 en werd bekroond met de Costa Novel Award. Het boek stond maandenlang op de 'New York Times'-bestsellerlijst en was in Engeland een van de best verkochte romans van 2013 en 2014. Gevallen god verscheen in 2015. In oktober 2018 verscheen haar nieuwste boek Transcriptie. Haar roman De wijde lucht is verschenen in de zomer van 2019. Het zesde deel van de Jackson Brodie serie getiteld Een donkere, stormachtige nacht, zal in oktober 2024 verschijnen bij Atlas Contact.

(Foto: Euan Myles)

Meer auteur Kate Atkinson Bekijk alles

Oude zaken

Oude zaken

Kate Atkinson

€ 12,99

Meer spreker Marijke Beversluis Bekijk alles

Tussen rang en stand

Marja Visscher

€ 14,99

De bergkoning

Anders de la Motte

€ 12,99
Oude vriendschap

Oude vriendschap

Erica James

€ 12,99
Verborgen talent

Verborgen talent

Erica James

€ 12,99