Lang en gelukkig
Lang en gelukkig

Lang en gelukkig

Een intieme, scherp humoristische roman over een koppel dat op weg is naar hun bruiloft, en de drie vrienden die hen misschien uit elkaar kunnen drijven.

Auteur

Naoise Dolan

Spreker

Klavertje Patijn

Vertaler

Lisette Graswinckel

Speelduur

6 uur 48 min

€ 13,99

Beschrijving

Celine en Luke, net verloofd, zouden nog lang en gelukkig moeten leven. Maar Celine hecht meer waarde aan haar piano dan aan het traditionele plaatje van huisje, boompje, beestje, en Luke heeft de neiging om vreemd te gaan. Celine's zusje Phoebe zou eigenlijk een serieuze baan moeten zoeken, maar werkt liever in een café. Archie, de ex-geliefde van Luke, zou zijn carrière moeten najagen en Luke uit zijn gedachten moeten zetten, maar hij blijft stilstaan. Vivian, Lukes beste vriendin en andere ex, observeert de anderen met een klinische blik, alsof ze mieren zijn. Terwijl de bruiloftsdag nadert en de levens van deze vijf vrienden en geliefden met elkaar verweven raken, zullen alle personages op zoek moeten gaan naar hun eigen “en ze leefden nog lang en gelukkig”. Maar zullen daarbij ook trouwringen betrokken zijn?

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

13 september 2023

ISBN

9789025475475

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 48 min

Bestandsgrootte

373 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Naoise Dolan (Dublin, 1992) debuteerde in 2020 met de roman Opwindende tijden, waarvan er in het Verenigd Koninkrijk meer dan 170.000 exemplaren zijn verkocht. De vertaalrechten werden aan meer dan tien landen verkocht en een tv-verfilming is in de maak.

Meer spreker Klavertje Patijn Bekijk alles

Het oog van de storm

Het oog van de storm

Virginia Andrews

€ 12,99
Een bliksemflits

Een bliksemflits

Virginia Andrews

€ 12,99

Van droom tot diva

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99

De dode kandidaat

Valentina Morelli

€ 6,99