Luistervoorbeeld

Ik weet wat ik worden wil

Auteur Elle van Lieshout, Erik van Os
Spreker Erik van Os
Speelduur 13m 43s
€ 7,99

Beschrijving

12 liedjes met één thema: Wat wil je later worden?

In dit originele versjesboek van Erik van Os en Elle van Lieshout komen allerhande beroepen aan bod, van bakker tot acrobaat en van dokter tot postbode. Een ideaal luisterboek dat uitnodigt tot ellenlange "serieuze" gesprekken.

Zang: Erik van Os

Inhoud
1. Acrobaat
2. Bakker
3. Dirigent
4. Goochelaar
5. Brandweerman
6. Dokter
7. Postbode
8. Indiaan
9. Kapper
10. Moeder
11. Politieagent
12. Astronaut

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 7 november 2012
ISBN 9789025754082
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 13m 43s
Bestandsgrootte 12 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elle van Lieshout

Elle van Lieshout (1963) schrijft sinds 1990 samen met Erik van Os kinderboeken, liedjes, versjes en teksten voor tijdschriften en leesmethodes.

Elle volgde twee jaar de pedagogische academie. Daarna studeerde ze pedagogiek. Ze gaf Nederlands aan vluchtelingen, kookte in een biologisch restaurant en werkte in een natuurvoedingswinkel.

Elle en Erik hebben een dochter, Anna (1990) en een zoon, Lot (1992), een huis met een te kleine tuin met steeds meer konijnen en cavia’s.

Ze werken thuis in hun ruime, zonnige werkkamer op zolder of aan de keukentafel, dicht bij het espressoapparaat. Als ze te lang stil hebben gezeten lopen ze naar een café in de stad en schrijven daar verder. Of ze wandelen door de Loonse en Drunense duinen of Oisterwijkse bossen en gaan dan met een schrijfblok op het terras zitten.

Gelukkig heeft Elle naast hun te kleine stadstuin een grote moestuin met heel veel bloemen, fruit, groenten en kruiden. Het liefst werkt ze daar elke dag. En verder: wandelen, daar waar het stil is, koken, lezen. En ze is dol op luisteren naar een draaiende wasmachine en daarna die lekker ruikende, verse was ophangen.

Toon aanbod