Luistervoorbeeld

Het grote Billy luisterboek

Auteur Catharina Valckx
Spreker Jan Meng
Speelduur 39m 43s
€ 7,99

Beschrijving

Cowboyhamster Billy beleeft met zijn vriendjes vrolijke avonturen in het Wilde Westen. Eigenlijk wil de vader van Billy dat hij net zo’n gevaarlijke boef wordt als hijzelf, maar zover is het nog lang niet. 'Ik ben bang dat je te aardig bent, Billy', zegt vader op een dag.

In Het grote Billy luisterboek kun je vijf verhalen van Billy de hamster beluisteren die worden voorgelezen door meesterverteller Jan Meng. In dit luisterboek zijn onderstaande boektitels gebundeld.

Inhoud
1. Poten omhoog
2. Billy en de bizon
3. Billy en de indiaan
4. Billy geeft een feestje
5. Billy en de zware jongen

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 24 juni 2016
ISBN 9789025766641
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 39m 43s
Bestandsgrootte 47 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Catharina Valckx

Catharina Valckx (1957) is in Nederland geboren en groeide op in Frankrijk, in de voorstad van Parijs. Op haar achttiende ging ze naar de kunstacademie in Groningen. In de jaren tachtig was Catharina Valckx actief in het toen zeer bruisende alternatieve kunstcircuit van Amsterdam. Door de geboorte van haar zoon ontdekte ze een nieuwe wereld, die haar onmiddellijk fascineerde: het kinderboek. Dit medium bood haar de mogelijkheid tekenen en schilderen te combineren met een oude liefde; schrijven.

Valckx' prentenboeken verschenen allen gelijktijdig in Nederland, Frankrijk en België. Haar werk is vertaald in het Duits, Italiaans, Amerikaans, Japans, Koreaans, Chinees en Israëlisch.

Toon aanbod