Luistervoorbeeld

Don en Sjon brengen geluk

Auteur Catharina Valckx
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 15m 14s
€ 9,99

Beschrijving

Don en Sjon hebben een heel bijzonder cadeau voor Ursula, de uil: een hoefijzer. Dat brengt geluk. Nou ja, tot het hoefijzer op Ursula's hoofd terechtkomt en het bezoekje slecht lijkt af te lopen. Of toch niet helemaal? Want er is altijd nog taart!

Zes nieuwe korte verhaaltjes in beeld en tekst over een uiterst innemend koppel: de kleine verenbol Don en de slungeleend Sjon. Don en Sjon hebben voor alle problemen een oplossing en vinden plezier in kleine dingen. Hartverwarmend en hilarisch tegelijk.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 22 oktober 2021
ISBN 9789045127538
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15m 14s
Bestandsgrootte 14 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Catharina Valckx

Catharina Valckx (1957) is in Nederland geboren en groeide op in Frankrijk, in de voorstad van Parijs. Op haar achttiende ging ze naar de kunstacademie in Groningen. In de jaren tachtig was Catharina Valckx actief in het toen zeer bruisende alternatieve kunstcircuit van Amsterdam. Door de geboorte van haar zoon ontdekte ze een nieuwe wereld, die haar onmiddellijk fascineerde: het kinderboek. Dit medium bood haar de mogelijkheid tekenen en schilderen te combineren met een oude liefde; schrijven.

Valckx' prentenboeken verschenen allen gelijktijdig in Nederland, Frankrijk en België. Haar werk is vertaald in het Duits, Italiaans, Amerikaans, Japans, Koreaans, Chinees en Israëlisch.

Toon aanbod