Luistervoorbeeld

Elvy's eigen wereld 1: So boho!

SerieElvy's eigen wereld deel 1
Auteur Jill Schirnhofer
Voorlezer Georgina Verbaan
Speelduur 3u 57m 54s
€ 9,99

Beschrijving

Maak kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippie-zus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint.

Dit heerlijke, vlot lezende boek over mode, ibiza, kleding en creativiteit is het romandebuut van multitalent Jill Schirnhofer, bekend van Zapp en YouTube. Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Onder de jonge meiden is zij razend populair.

Elvy's eigen wereld #1

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 19 juli 2017
ISBN 9789025768201
Taal Nederlands
Speelduur 3u 57m 54s
Bestandsgrootte 221 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jill Schirnhofer
Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer (1991), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustrator, schrijver en programmamaker. Hoewel ze van beroep hoofdzakelijk illustrator en schrijver is, beleeft ze haar doorbraak door het kinderprogramma Jill, dat ze voor AVROTROS op Zapp, NPO 3 presenteert.

Ze is ook bekend van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling.

Toon aanbod