Een weeffout in onze sterren
Een weeffout in onze sterren

Een weeffout in onze sterren

Hazel heeft kanker en kan niet meer genezen. Ze vertelt over haar liefdesrelatie met Augustus, over hoe ze omgaan met hun kanker en over hun reis naar Amsterdam.

Auteur

John Green

Spreker

Beatrice van der Poel

Speelduur

8 uur 6 min

€ 16,99

Beschrijving

Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn. Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.
John Green heeft een meesterwerk geschreven: het wekt dan ook geen verbazing dat zijn roman bij verschijning de internationale bestsellerlijsten invloog en is bekroond met vele literatuurprijzen in binnen- en buitenland. In de VS werden van 'The Fault In Our Stars' nog voor verschijning meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Het boek stond meer dan een jaar lang op nummer één in de NY Times bestsellerlijst. Inmiddels is de roman wereldwijd in meer dan dertig talen verkrijgbaar. In Nederland werd 'Een weeffout in onze sterren' bekroond met de jury- en de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs, een unicum. In 2014 veroverde de Amerikaanse coming-of-age-verfilming van het boek wereldwijd de bioscopen. De film werd een regelrechte kaskraker en won talloze prijzen.

Details

Imprint

Gottmer Uitgeversgroep

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

1 september 2017

ISBN

9789025768966

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 6 min

Bestandsgrootte

667 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur John Green Bekijk alles

Het grote misschien

Het grote misschien

John Green

€ 16,99
Will Grayson, will grayson

Will Grayson, will grayson

John Green, David Levithan

€ 16,99
19 keer Katherine

19 keer Katherine

John Green

€ 16,99
Schildpadden tot in het oneindige
€ 16,99

Meer spreker Beatrice van der Poel Bekijk alles

Over het zwijgen

Over het zwijgen

Roelof ten Napel

€ 12,99
Hartenstrijd

Hartenstrijd

Tracy Rees

€ 12,99
Zijn jongen

Zijn jongen

Carry Slee

€ 12,99
Lekker luisteren op de achterbank

Lekker luisteren op de achterbank

Reggie Naus, Lizette de Koning

€ 8,99