Luistervoorbeeld

Slaap je al?

Auteur Anke Kranendonk
Spreker Anke Kranendonk
Speelduur 1u 2m 48s
€ 7,99

Beschrijving

"Had je een fijne dag, Sem?" vraagt papa. Sem ligt in bed en papa zit naast hem, met zijn billen net op het randje. Sem knikt. Zijn ogen vallen bijna dicht. "Wil je een zoen?' Vooruit, een halve, omdat papa het zo graag wil. De laatste, morgen is Sem groot. "Ga je lekker slapen?" Zodra papa de deur achter zich dichttrekt, komen Sems knuffels Vos, Beer en Pop tot leven. Met z'n vieren herbeleven ze in korte verhaaltjes 's avonds de avonturen van overdag. Ze spelen kappertje, trouwen met zijn drieën en oefenen hoe je spaghetti eet in een restaurant. Anke Kranendonk kan als geen ander de alledaagse wereld van kleine kinderen in heerlijke voorleesverhaaltjes verwerken. Voor en na elk voorleesverhaaltje zit een vrolijk liedje om mee te gaan slapen, gecomponeerd door Shanna Bossmann en door haar uitgevoerd met Ralf Pouw.

Details

ImprintGottmer
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 10 april 2020
ISBN 9789025774004
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 2m 48s
Bestandsgrootte 144 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anke Kranendonk

Anke Kranendonk (1959) is actrice en auteur. Zij groeide op met twee oudere broers en een jongere zus. Na de middelbare school ging zij naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport in Amsterdam, en vanwege een blessure later naar de Pedagogische Academie.

Als actrice speelde zij een hoofdrol in de VPRO-jeugdserie Buurman Bolle en een aantal gastrollen in tv-series. Naast haar televisiewerk richtte ze ook een toneelgezelschap op.

In 1993 verscheen haar eerste jeugdboek: Van huilen krijg je dorst. Inmiddels heeft ze ruim 90 kinder- en jeugdboeken geschreven, die zijn gepubliceerd door onder andere Lemniscaat en Querido. Altijd vrolijk, haar eerste roman voor volwassenen, is ‘losjes gebaseerd op haar eigen leven’.

Toon aanbod