Luistervoorbeeld

Omdat ik het waard ben

SerieGossip girl deel 4
Auteur Cecily von Ziegesar
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 6u 15m 33s
€ 9,99

Beschrijving

In de wereld van deze rijke New Yorkse tieners heeft de geheimzinnige Gossip Girl alle touwtjes in handen. Wie doet het met wie, wie is het rijkst en het meest populair, en wie neemt wie mee naar welk feestje? In 'Omdat ik het waard ben' feesten Serena van der Woodsen en Blair Waldorf het hele jaar. Al hun vrienden - en al hun vijanden - doen mee. En bovendien zijn de aanmeldingen voor de universiteit begonnen...

Gossip Girl is te zien op Netflix! De geliefde boekenreeks waarop de populaire serie is gebaseerd, zit vol sappige roddels en drama. Ideaal voor iedere lezer die geen genoeg kan krijgen van Serena, Blair, Nate en Dan. De andere delen in de serie zijn 'Gossip Girl', 'We mailen!', 'Ik wil alleen maar alles', 'Ik hou van lekker' en 'Ik wil jou voor altijd'. Lees dus snel verder!

Details

ImprintGottmer
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 1 november 2020
ISBN 9789025775063
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 15m 33s
Bestandsgrootte 343 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cecily von Ziegesar

Cecily von Ziegesar (1970) groeide op in het land van Blair, Serena en Nate en ging zelf naar een chique privéschool kostschool voor meisjes in Manhattan. Ze ging naar alle gala's en leefde eigenlijk het leven zoals dat alleen geleid kan worden door een diva uit New York. Cecily verwerkte haar eigen middelbareschoolervaringen in de inmiddels wereldberoemde serie Gossip Girl, waarvan in totaal tien delen in het Engels zijn verschenen. In Nederland zijn deze delen succesvol vertaald. De boeken gaat over het wilde leven van rijke tieners in New York.

Ook haar nieuwe serie The It Girl levert een groot succes op.

Toon aanbod