Luistervoorbeeld

Kwade trouw

Auteur Marion van de Coolwijk
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 8u 11m 44s
€ 11,99 € 6,00

Beschrijving

Alleenstaande moeder Vera is eenzaam. Ze werkt al jaren in een verpleeghuis en moet alle zeilen bijzetten om voor zichzelf en haar verslaafde zoon te zorgen. Haar veertigste verjaardag nadert, en als ze niet voor die tijd getrouwd is gaat de erfenis van haar ouders definitief aan haar voorbij. Als haar zoon voor de zoveelste keer in de problemen zit en de rekeningen zich opstapelen, knapt er iets.

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 13 april 2021
ISBN 9789461095619
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 11m 44s
Bestandsgrootte 675 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk (1959) is geboren in Amsterdam en woont in een kleine stad in Noord-Holland. Daar woont ze samen met haar man Ed, twee zonen Rimme en Jard, een hond, een schildpad en twee konijnen.

Marion is van oorsprong leerkracht, maar ze schrijft ook al heel lang kinderboeken. Haar eerste boek was Flippa Flodderhoed (1988). Marion maakt ook lesboeken voor scholen en ze helpt kinderen die niet zo goed kunnen leren, bijvoorbeeld kinderen met dyslexie.

Ze vertelt daarover op scholen en in bibliotheken. Ze geeft ook advies aan leerkrachten en ouders. Marion heeft ook een boek geschreven over dyslexie: Ik ben niet bom!

Marion heeft al bijna 200 kinderboeken geschreven en wil er nog veel meer schrijven.

Toon aanbod