Luistervoorbeeld

Over en uit

Auteur Marion van de Coolwijk
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 7u 46m 22s
€ 11,99

Beschrijving

Emiel leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven. Hij heeft een succesvolle carrière, is getrouwd met Roos en samen hebben ze een dochtertje, Tirza. Maar de spanningen lopen op in het gezin. Emiel staat onder grote druk als hij niet al zijn klanten tevreden kan houden. Roos is jaloers op zijn wel erg amicale relatie met de bloedmooie au pair. En hun rijkdom blijkt ook een gevaarlijke kant te hebben als Tirza wordt ontvoerd.

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 13 april 2021
ISBN 9789461095749
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 46m 22s
Bestandsgrootte 640 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk (1959) is geboren in Amsterdam en woont in een kleine stad in Noord-Holland. Daar woont ze samen met haar man Ed, twee zonen Rimme en Jard, een hond, een schildpad en twee konijnen.

Marion is van oorsprong leerkracht, maar ze schrijft ook al heel lang kinderboeken. Haar eerste boek was Flippa Flodderhoed (1988). Marion maakt ook lesboeken voor scholen en ze helpt kinderen die niet zo goed kunnen leren, bijvoorbeeld kinderen met dyslexie.

Ze vertelt daarover op scholen en in bibliotheken. Ze geeft ook advies aan leerkrachten en ouders. Marion heeft ook een boek geschreven over dyslexie: Ik ben niet bom!

Marion heeft al bijna 200 kinderboeken geschreven en wil er nog veel meer schrijven.

Toon aanbod