Luistervoorbeeld

Mangelvrouw

Rust zacht
Auteur Marion van de Coolwijk
Spreker Beatrice van der Poel
Speelduur 9u 38m 46s
€ 11,99 € 6,00

Beschrijving

Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lucas na een ongeluk in het ziekenhuis belandt. Lucas is een wrede en veeleisende man en zijn revalidatie zal zwaar worden. Maar gelukkig is daar verpleegster Monica, een oude bekende van Bette. Algauw wordt ze meer dan Bettes steun en toeverlaat... Samen bedenken ze een plan om zich van Lucas te ontdoen.

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 14 april 2021
ISBN 9789461095626
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 38m 46s
Bestandsgrootte 795 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk (1959) is geboren in Amsterdam en woont in een kleine stad in Noord-Holland. Daar woont ze samen met haar man Ed, twee zonen Rimme en Jard, een hond, een schildpad en twee konijnen.

Marion is van oorsprong leerkracht, maar ze schrijft ook al heel lang kinderboeken. Haar eerste boek was Flippa Flodderhoed (1988). Marion maakt ook lesboeken voor scholen en ze helpt kinderen die niet zo goed kunnen leren, bijvoorbeeld kinderen met dyslexie.

Ze vertelt daarover op scholen en in bibliotheken. Ze geeft ook advies aan leerkrachten en ouders. Marion heeft ook een boek geschreven over dyslexie: Ik ben niet bom!

Marion heeft al bijna 200 kinderboeken geschreven en wil er nog veel meer schrijven.

Toon aanbod