Luistervoorbeeld

Mama liegt

Auteur Marion van de Coolwijk
Spreker Dafne Holtland
Speelduur 8u 11m 55s
€ 11,99

Beschrijving

Aisa groeit op bij haar oma. Op haar ziekbed doet oma een schokkende bekentenis over haar verleden, die het leven van de jonge vrouw volledig op zijn kop zet. Nieuwsgierig gaat Aisa op zoek naar Emma van Bemmelen, de onbekende zus van haar oma. Wanneer oma kort na het weerzien met Emma overlijdt, lijkt Aisa liefdevol te worden opgevangen in de familie. Maar al snel blijkt dat niet iedereen blij is met haar komst...

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 16 april 2022
ISBN 9789461096401
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 11m 55s
Bestandsgrootte 450 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk (1959) is geboren in Amsterdam en woont in een kleine stad in Noord-Holland. Daar woont ze samen met haar man Ed, twee zonen Rimme en Jard, een hond, een schildpad en twee konijnen.

Marion is van oorsprong leerkracht, maar ze schrijft ook al heel lang kinderboeken. Haar eerste boek was Flippa Flodderhoed (1988). Marion maakt ook lesboeken voor scholen en ze helpt kinderen die niet zo goed kunnen leren, bijvoorbeeld kinderen met dyslexie.

Ze vertelt daarover op scholen en in bibliotheken. Ze geeft ook advies aan leerkrachten en ouders. Marion heeft ook een boek geschreven over dyslexie: Ik ben niet bom!

Marion heeft al bijna 200 kinderboeken geschreven en wil er nog veel meer schrijven.

Toon aanbod