De geest en het meisje
De geest en het meisje

De geest en het meisje

De geest en het meisje' is het prachtige luisterboek over een mysterieus meer en een dapper jong meisje dat alles op alles zet om te vechten voor wat van haar is.

Auteur

Lucy Strange

Spreker

Susan Muskee

Speelduur

7 uur 38 min

€ 13,99

Beschrijving

Luister naar 'De geest en het meisje', het prachtige jeugdboek van prijswinnende auteur Lucy Strange, over een mysterieus meer en een dapper jong meisje dat alles op alles zet om te vechten voor wat van haar is. Voorgelezen door Susan Muskee.

1899. De graaf van Gosswater overlijdt. De twaalfjarige lady Agatha, Aggie, wordt uit haar ouderlijk huis gezet door haar wrede neef Clarence. Een ander thuis heeft ze nooit gehad. Het statige landhuis moet ze achterlaten voor een boerenstulp. Daar woont een vreemdeling die beweert haar echte vader te zijn. En bovendien waart er op de oevers van het Gosswater een geest rond. De geest van een rusteloze jonge vrouw. Heeft zij iets te maken met Aggies afkomst?
De boeken van Lucy Strange zijn alles wat je van goede boeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk is Strange een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs. Ook hier wordt haar werk hoog gewaardeerd: 'Het geheim van het Nachtegaalbos' werd bekroond met een Vlag en Wimpel en 'Ons kasteel aan zee' met een Zilveren Griffel. Ook het enthousiast ontvangen jeugdboek 'De zusjes uit het Verzonken Moeras' is razend spannend en beeldschoon.

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

15 maart 2022

ISBN

9789025776909

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 38 min

Bestandsgrootte

629 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Lucy Strange Bekijk alles

De zusjes uit het Verzonken Moeras
€ 13,99
Het geheim van het Nachtegaalbos
€ 13,99
Ons kasteel aan zee

Ons kasteel aan zee

Lucy Strange

€ 13,99

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Jenny Holiday

€ 14,99