Peak Mind
Peak Mind

Peak Mind

De nieuwe wetenschap van focus en concentratie

Met de methode van deze wereldberoemde neurowetenschapper heb je voortaan de juiste focus op de momenten die ertoe doen.

Auteur

Amishi Jha

Spreker

Liselot Thomassen

Speelduur

13 uur 32 min

€ 14,99

Beschrijving

Het constante gezoem van je telefoon, pop-upberichten en notificaties van de media, en een altijd groeiende to-dolist; we leven in een tijd en een cultuur waarin we chronisch afgeleid zijn. Volgens onderzoek gaat zelfs 50 procent van ons leven aan ons voorbij. Hoe kan dat? We hebben er geen aandacht voor. Neurowetenschapper Amishi Jha doet al twintig jaar wetenschappelijk onderzoek naar aandacht. In haar laboratorium testte ze verschillende cognitieve technieken op mensen die onder hoge druk staan, zoals militairen, brandweerlieden, studenten en topsporters. In dit boek deelt ze voor het eerst de resultaten en onthult ze praktische oefeningen waarmee we ons concentratievermogen kunnen verbeteren in slechts twaalf minuten per dag.

Details

Imprint

Ten Have

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

29 oktober 2021

ISBN

9789025908355

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 32 min

Bestandsgrootte

1115 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

"Amishi Jha, hoogleraar Psychologie aan de Universiteit van Miami, is befaamd vanwege haar wetenschappelijke onderzoek naar aan dacht, werkgeheugen en mindfulness. Ze presenteerde haar werk op grote internationale podia, zoals het World Economic Forum, het Britse parlement, het Pentagon, de Navo en bij de Dalai Lama. Jha won meerdere prijzen voor innovatieve wetenschap."

Meer spreker Liselot Thomassen Bekijk alles

Het geheim van de Oranje Leeuwinnen
€ 9,99
Portret van prinses Beatrix

Portret van prinses Beatrix

Hella S. Haasse

€ 7,99
Emma

Emma

Jane Austen

€ 16,99
Poolcirkel

Poolcirkel

Liza Marklund

€ 14,99