De magie van reizen
De magie van reizen

De magie van reizen

Over avontuur en de weg naar het vrije leven

In dit prachtige en inspirerende boek laat Rosa Bertram zien wat reizen met ons doet en hoe reizen ons kan helpen vrijer te leven.

Auteur

Rosa Bertram

Spreker

Klavertje Patijn

Speelduur

6 uur 8 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit boek neemt je mee op reis, van begin tot einde. Door nieuwe culturen, ongerepte natuur en moeilijke momenten. We zien de wereld door een andere bril, gaan op ontdekkingstocht door onszelf en komen thuis. We ontdekken de magie van het reizen.

Schrijver en avonturier Rosa Bertram gelooft dat we als mens niet gemaakt zijn om de hele dag tussen vier muren te leven. Reizen is een perfecte manier om jezelf uit te dagen en het leven onder de loep te nemen. Hoog tijd om eropuit te trekken!

Rosa onderzoekt wat reizen met ons doet en sprak met psychologen, filosofen en wetenschappers. Daarnaast deelt ze haar eigen avonturen en verhalen van andere reizigers. Dit boek - dat is opgebouwd als heuse reis: van vertrek tot thuiskomst - is dé leestip voor iedere reiziger en voor wie het leven vrijer wil inrichten.

Details

Imprint

Ten Have

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

22 juli 2023

ISBN

9789025912000

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 8 min

Bestandsgrootte

337 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rosa Bertram is schrijver en was eerder hoofdredacteur van BEDROCK, een online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl, waar zij ook de podcast BEDROCK Talks voor maakte. De magie van reizen is haar eerste boek.

Meer spreker Klavertje Patijn Bekijk alles

Van sixpack tot schoonmoeder

Van sixpack tot schoonmoeder

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99

Voorbij de regenboog

Virginia Andrews

€ 12,99

Het oog van de storm

Virginia Andrews

€ 12,99

Een bliksemflits

Virginia Andrews

€ 12,99