Tegen beter weten in
Tegen beter weten in

Tegen beter weten in

Jen heeft iets schokkends ontdekt. Als ze het aan haar man Jason vertelt of aan zijn familie, maakt dat alles kapot. Wat als ze het aan helemaal niemand vertelt? Hoe lang kan ze leven met een leugen?

Auteur

Jane Fallon

Spreker

Sophie Amparo Garzon

Speelduur

10 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Tegen beter weten in’ beschrijft Jane Fallon wat er gebeurt als Jen moet kiezen: liegen om de lieve vrede te bewaren, of de waarheid vertellen en het risico lopen dat haar gelukkige leven met haar man en schoonfamilie uit elkaar klapt…

Jen heeft een schokkende ontdekking gedaan. Als ze het aan haar man Jason vertelt, dan zou hij er vast wel weer overheen komen, maar zou hij haar ooit vergeven dat zíj het hem heeft verteld? Het kan een scheur in haar huwelijk veroorzaken. Stel dat ze het zou vertellen aan iemand anders in Jasons familie, een groep mensen van wie ze meer houdt dan van haar eigen familie, dan zou het hun uiteendrijven. Zij zal erbuiten vallen, ze was natuurlijk al van de koude kant...
Als ze het nou eens aan helemaal niemand vertelt? Hoelang zal ze dat volhouden? Hoe lang kan ze leven met een leugen? Jen kent de waarheid, maar is ze klaar voor de gevolgen...?

Jane Fallon is televisieproducent en auteur. ‘Tegen beter weten in’ is haar vijfde roman, na ‘Krijg je wel’, ‘Op de man af’, ‘Vierspel’ en ‘Tussen twee zussen’. Van haar boeken gingen er in Nederland en Vlaanderen al 130.000 over de toonbank. Ze woont samen met haar vriend, de acteur Ricky Gervais.

Details

Imprint

Uitgeverij De Fontein

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 november 2017

ISBN

9789026144714

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 46 min

Bestandsgrootte

690 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jane Fallon is televisieproducent en auteur. Slechtste plan ooit is haar nieuwste roman. Ze woont samen met acteur Ricky Gervais.

Meer auteur Jane Fallon Bekijk alles

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje

Jane Fallon

€ 14,99
Slechtste plan ooit

Slechtste plan ooit

Jane Fallon

€ 12,99
Tussen twee zussen

Tussen twee zussen

Jane Fallon

€ 14,99
Vierspel

Vierspel

Jane Fallon

€ 14,99