Luistervoorbeeld

Dodelijke affaire

SerieRoy Grace
Auteur Peter James
Spreker Joe Reisig
Speelduur 15u 26m 41s
€ 14,99

Beschrijving

Dodelijke affaire is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James, waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn.

Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden. Het eerste heeft ze bereikt met behulp van plastische chirurgie en nu werkt ze hard aan het tweede doel. Haar idee daarover is simpel: je kunt het zelf verdienen of je kunt een rijke man zoeken. Zo’n man trouwen is makkelijk, van hem af komen is lastiger, daarvoor zijn bepaalde vaardigheden vereist, maar oefening baart kunst…
Rechercheur Roy Grace is de Black Widow op het spoor. Meer en meer dringt het tot hem door dat deze moordenaar een zeer gevaarlijke, doortrapte vrouw moet zijn. Hij mag haar niet onderschatten, voordat ze meer slachtoffers weet te maken.

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 8 augustus 2018
ISBN 9789026145964
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 26m 41s
Bestandsgrootte 867 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter James

Peter James (1948) is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. In de zeer succesvolle serie over inspecteur Roy Grace zijn alle delen afzonderlijk te lezen.

Peter James produceert ook films en tv-series, hij werkte onder meer samen met Robert DeNiro, Al Pacino, Donald Sutherland en Sharon Stone. Zijn boeken worden vertaald in meer dan dertig landen.

Toon aanbod