Het Amazoneverbond
Aanbieding
Het Amazoneverbond

Het Amazoneverbond

Een vrouw is vermoord door een geheim genootschap van militante vrouwen. Deze groep stelt alles in het werk om vrouwen aan de top van de wereldorde te krijgen, en daarbij ontzien ze niets of niemand.

Serie

Auteur

Ad van de Lisdonk

Spreker

Joe Reisig

Speelduur

11 uur 44 min

€ 7,99 € 5,00 37% korting

Beschrijving

Vrouwen aan de macht

John Engles en Laura Sieberg onderzoeken wat lijkt op het fatale ongeval van een populaire politica. Ondanks de nodige tegenwerking komen ze er achter dat de vrouw is vermoord door een geheim genootschap van militante vrouwen. Deze groep stelt alles in het werk om vrouwen aan de top van de wereldorde te krijgen, en daarbij ontzien ze niets of niemand. Zijn de Amazones nog te stoppen voordat een door hen geregisseerd wereldwijd conflict losbarst?

Vol wetenswaardigheden en feitjes over de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Het Amazoneverbond #1

Details

Imprint

De Crime Compagnie

Uitgever

De Crime Compagnie

Publicatiedatum

7 februari 2018

ISBN

9789461092908

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 44 min

Bestandsgrootte

971 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ad van de Lisdonk (1964) publiceerde meer dan honderd juridische- en technische artikelen, en schreef een tweetal technische boeken. Ook verscheen er van zijn hand een Euro- en Millennium Doorstartgids toen de wereld nog dacht dat zij ten onder zou gaan aan de euro, het millennium, of allebei. Maar hoe leuk dat schrijven ook was, het bleef toch ook een beetje op werk lijken. En Ad wilde liever romans schrijven. Thrillers om precies te zijn…

Zijn eerste thriller (Het Amazoneverbond) verscheen in 2013 bij uitgeverij Crime Compagnie. Het boek haalt de achtste plaats in de Crimezone Hall of Fame en bereikt de 11e plaats als beste thriller van 2013. Twee jaar later vindt Het Amazoneoffensief zijn weg naar de fans. De recensies zijn opnieuw zeer lovend en dit boek scoort vrijwel overal 5 sterren. In 2016 verscheen Het Amazoneconflict als afsluitend deel in de Amazone-trilogie.

Als Ad niet aan het schrijven is, werkt hij voor Promptus Cursussoftware; een door hem opgericht automatiseringsbedrijf, dat software voor opleiders bouwt. Ad woont met zijn vrouw Sylvia in het midden van het land. Ze hebben drie kinderen en twee teckels.

Meer spreker Joe Reisig Bekijk alles

De verdwijning van Adèle Bedeau

De verdwijning van Adèle Bedeau

Graeme Macrae Burnet

€ 12,99
Dodelijke affaire

Dodelijke affaire

Peter James

€ 14,99
De duiventunnel

De duiventunnel

John le Carré

€ 12,99
Ten dode opgeschreven

Ten dode opgeschreven

Peter James

€ 14,99