Luistervoorbeeld

De aardbeiendief

Auteur Joanne Harris
Spreker Willemijn de Vries
Speelduur 10u 22m 4s
€ 14,99

Beschrijving

Laat je opnieuw verleiden door de wereld van Chocolat! In De aardbeiendief neemt bestsellerauteur Joanne Harris ons mee terug naar het Franse platteland en de chocolaterie van Vianne Rocher. Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher in Lansquenet, waar ze ooit als buitenstaander de boel flink opschudde, eindelijk een thuis gevonden.

Samen met haar dochter Rosette runt ze de chocolaterie. Zelfs père Reynaud is een goede vriend, in plaats van een tegenstander. Maar als de oude bloemist Narcisse sterft en een deel van zijn land aan Rosette nalaat, strijkt in zijn oude winkel een mysterieuze vreemdeling neer die een duistere wind doet waaien. Opnieuw loopt een scheidslijn door het dorp – maar dit keer staat Vianne aan de andere kant…

De aardbeiendief is het vierde boek met Vianne in de hoofdrol, na de bestsellers Chocolat, Rode schoenen en De zoetheid van perziken.

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 12 juli 2019
ISBN 9789026148767
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 22m 4s
Bestandsgrootte 570 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Bij sommige boeken wil je het van de daken schreeuwen: dit boek moet je lezen! De zoetheid van perziken is zo’n boek.' - Telegraaf VROUW

'Een boek om van te smullen. Chocolat is een verrukkelijke roman.' - Margriet

'Rode schoenen verlicht je avond. Je wordt verleid met liefde en fantasie.' - De Standaard


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Joanne Harris

Joanne Harris (1946) heeft een Franse moeder en een Engelse vader. Sinds haar internationale doorbraak met Chocolat, dat in 2001 uitkwam als film met Juliette Binoche en Johnny Depp in de hoofdrollen, heeft ze meerdere romans geschreven, waaronder Bramenwijn, Vijf kwarten van de sinaasappel, Stranddieven, en de spannende boeken Schaakmat en Blauwe ogen. Na Chocolat schreef Joanne meer over de belevenissen van Vianne Rocher in Rode schoenen en De zoetheid van perziken.

Toon aanbod