Luistervoorbeeld

Laat me niet alleen

Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?
Auteur Sarah Armstrong
Voorlezer Sandra Mattie
Speelduur 9u 45m 41s
€ 14,99

Beschrijving

Laat me niet alleen is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Anna geniet van haar rustige leven in Sydney. Ze houdt van haar werk, heeft net de voorzichtige eerste stappen gezet in een nieuwe relatie, en woont in een klein maar fijn huisje in een buitenwijk. Tot ze nieuwe buren krijgt en die rust opeens ver te zoeken is.
Als ze voor het eerst blauwe plekken op het lichaam van haar kleine buurmeisje opmerkt, belt ze de politie en de kinderbescherming. De tweede keer ook. En de derde, de vierde… Maar niemand luistert. Dus als de vijfjarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.
Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Liegen tegen de politie, tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Laat me niet alleen is perfect voor de lezers van De verloren kinderen van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 16 september 2019
ISBN 9789026149443
Taal Nederlands
Speelduur 9u 45m 41s
Bestandsgrootte 536 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sarah Armstrong
Sarah Armstrong

Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië.

Toon aanbod