Laat me niet alleen
Laat me niet alleen

Laat me niet alleen

Hoe ver ga je om het kind van een ander te redden? Anna merkt bij een buurmeisje blauwe plekken op. Kinderbescherming laat het afweten. Anna weet dat het op haar aankomt…

Auteur

Sarah Armstrong

Spreker

Sandra Mattie

Speelduur

9 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

‘Laat me niet alleen’ is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Anna geniet van haar rustige leven in Sydney. Ze houdt van haar werk, heeft net de voorzichtige eerste stappen gezet in een nieuwe relatie, en woont in een klein maar fijn huisje in een buitenwijk. Tot ze nieuwe buren krijgt en die rust opeens ver te zoeken is.

Als ze voor het eerst blauwe plekken op het lichaam van haar kleine buurmeisje opmerkt, belt ze de politie en de kinderbescherming. De tweede keer ook. En de derde, de vierde… Maar niemand luistert. Dus als de vijfjarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.

Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Liegen tegen de politie, tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

‘Laat me niet alleen’ is perfect voor de lezers van ‘De verloren kinderen’ van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs. Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië. Met ‘Laat me niet alleen’ stelt ze op indringende wijze haar lezers voor de vraag: wat zou jij doen?

Details

Imprint

Uitgeverij De Fontein

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

16 september 2019

ISBN

9789026149443

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 45 min

Bestandsgrootte

536 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Sandra Mattie Bekijk alles

Een lege plek

Een lege plek

Sophie Wester

€ 11,99
Liefde in Kashmir

Liefde in Kashmir

Barbara Cartland

€ 9,99
Een hart op de vlucht

Een hart op de vlucht

Barbara Cartland

€ 9,99
De grit-factor

De grit-factor

Angela Duckworth

€ 15,99