Luistervoorbeeld

Nergens veilig

Auteur Karen Rose
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 20u 8m 48s
€ 14,99

Beschrijving

Het leven van psychiater Tess Ciccotelli wordt beheerst door angst. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft. Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt een lijst potentiële slachtoffers op te stellen. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs?

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 november 2019
ISBN 9789026150937
Taal Nederlands
Speelduur 20u 8m 48s
Bestandsgrootte 1107 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Gruwelijk spannend en voorzien van een flinke dosis romantiek. Karen Rose is een van de toppers binnen het thrillergenre.' - Telegraaf VROUW

Over de auteur
Photo Karen Rose
Karen Rose

Karen Rose (1964) is een Amerikaans misdaadauteur. De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels Sterf voor mij, Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd, Van mij alleen, In vertrouwen, Heb je me gemist, Over de schreef, Op de hielen, Niemand zeggen en In de val.

Toon aanbod