Luistervoorbeeld

Logboek van Theo Thorbecke

SerieHet leven van een allerbeste vriend
Auteur Jeff Kinney
Spreker Roben Mitchell
Speelduur 1u 23m 16s
€ 13,99 € 6,99

Beschrijving

Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo Thorbecke om Brams levensverhaal te vertellen. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier. Maar Bram vindt dat idee een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders. Dit audioboek is een absolute MUST voor fans van Het leven van een loser.

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 17 december 2019
ISBN 9789026152009
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 23m 16s
Bestandsgrootte 114 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeff Kinney

Jeffrey Kinney (1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Jeff is geboren in Fort Washington, Maryland, Verenigde Staten. Hij ging naar de Bishop McNamara High School in Forestville. Begin jaren 90 is hij naar de College Park gegaan, een college van de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Toen wist hij dat hij striptekenaar wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online spelletjes. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn meest bekende werk is het boek Het leven van een loser. Op het moment woont hij in Plainville, Massachusetts met zijn vrouw, Julie, en twee zoons, Will en Grant. Jeff Kinney ontwikkelt online games.

Toon aanbod