Luistervoorbeeld

Grappige griezels

SerieHet leven van een allerbeste vriend deel 3
Auteur Jeff Kinney
Spreker Roben Mitchell
Speelduur 1u 26m 35s
€ 13,99

Beschrijving

Met Grappige griezels is het lachen en griezelen geblazen. Pak je zaklamp, kruip onder je dekbed en duik in de hilarische gruwelwereld van Theo Thorbecke: uniek en onvoorspelbaar! Je ontmoet zombies, mummies, vampiers, aliens en nog veel meer griezels in deze humoristische, maar ook angstaanjagende verhalen. Theo’s verhalen lijken misschien grappig, maar pas op! Durf je nog wel in het donker te gaan slapen?

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 1 oktober 2021
ISBN 9789026156861
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 26m 35s
Bestandsgrootte 119 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeff Kinney

Jeffrey Kinney (1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Jeff is geboren in Fort Washington, Maryland, Verenigde Staten. Hij ging naar de Bishop McNamara High School in Forestville. Begin jaren 90 is hij naar de College Park gegaan, een college van de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Toen wist hij dat hij striptekenaar wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online spelletjes. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn meest bekende werk is het boek Het leven van een loser. Op het moment woont hij in Plainville, Massachusetts met zijn vrouw, Julie, en twee zoons, Will en Grant. Jeff Kinney ontwikkelt online games.

Toon aanbod