Luistervoorbeeld

De rioolridder

SerieKeesie Kippenkop
Auteur Jozua Douglas
Spreker Sander de Heer
Speelduur 2u 2m 33s
€ 12,99

Beschrijving

Keesie Kippenkop – De rioolridder is het eerste hilarische avontuur in een serie van Jozua Douglas, voor beginnende lezers vanaf 7 jaar. Vol gekke lijstjes en voorgelezen door Sander de Heer.

Keesie Kippenkop heeft het niet makkelijk. Hij is verlegen, hij heeft flaporen en een rare achternaam. Om te ontkomen aan de pestkoppen van school, verstopt hij zich in een openstaande rioolput. Daar ontmoet hij een schuwe man in een duikerspak. De ontmoeting met deze vreemde 'onderduiker' is het begin van een spannend en humoristisch avontuur.

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 april 2020
ISBN 9789026153068
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 2m 33s
Bestandsgrootte 112 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jozua Douglas

Jozua Douglas (1977) werd geboren in een piepklein, armoedig huisje bij de dijk. Dat is sneu als je bedenkt dat zijn voorvader een beroemde ridder was met een groot kasteel in Schotland. Nu woont hij in de provincie Utrecht. Jozua schreef poëzie en won diverse prijzen. Nu schrijft hij voor kinderen. Zijn prentenboeken werden vertaald in zes talen, en zijn boeken De verschrikkelijke badmeester, De vreselijke tweeling en de Costa Banana-serie zijn razend populair.

Met De verschrikkelijke badmeester won Jozua de Hotze de Roosprijs 2013. De gruwelijke generaal, deel 1 van de Costa Banana-serie, werd tijdens de Kinderboekenweek 2015 besproken door het Kinderboekenpanel in De Wereld Draait Door.

Jozua houdt van lezen, chocolade en het zwembad. Daar krijgt hij zelfs vaak de beste ideeën!

Toon aanbod