Luistervoorbeeld

Op de man af

Auteur Jane Fallon
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 12u 29m 4s
€ 14,99

Beschrijving

Helen is ver in de dertig en heeft al lang – véél te lang – een affaire met Matthew. Hij is het prototype machtige zakenman en seksueel aantrekkelijke huisvader, en was (uiteraard) ooit haar baas. Redelijk voorspelbaar allemaal.

Maar dan besluit Helen dat het genoeg is geweest, ze moet verder met haar leven: het moment is nu echt aangebroken om Matthew aan de kant te zetten. Tijd voor actie! Op dat moment verschijnt Matthew aan haar deur: ‘Ik heb het verteld!’ juicht hij. ‘Ik ben bij haar weg! Ik ben nu helemaal van jou!’ en hij trekt meteen bij haar in.

Wat te doen? Helen kan hem er nu niet zomaar uitgooien, ze heeft hem immers jaren gesmeekt om alles op te geven voor haar. Het enige wat haar rest, is Matthew en zijn vrouw Sophie weer bij elkaar krijgen...

Een sprankelende en komische roman over wat er gebeurt als je minnaar eindelijk weggaat bij zijn vrouw.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 11 mei 2021
ISBN 9789026157219
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 29m 4s
Bestandsgrootte 686 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jane Fallon

Jane Fallon (1960) is televisieproducent en auteur. Tegen beter weten in is haar vijfde roman, na Krijg je wel, Op de man af, Vierspel en Tussen twee zussen. Van haar boeken gingen er in Nederland en Vlaanderen al 150.000 over de toonbank. Ze woont samen met haar vriend, de acteur Ricky Gervais.

Toon aanbod