Versierd
Versierd

Versierd

Eddie blijft nooit lang op één plek, en Gray is het liefst alleen. Maar iedereen weet dat met Kerst andere regels gelden… Een verhaal over twee gay mannen die hun feestdagen een erotisch tintje geven.

Serie

Auteur

Amy Jo Cousins

Spreker

Raymond Boterbloem

Speelduur

6 uur 26 min

€ 9,99

Beschrijving

Eddie Rodrigues blijft nooit lang op één plek. Ook nu, net voor Kerst, is hij onderweg: blut, in een auto die technisch gezien niet van hem is, en die hem bovendien in de steek laat ergens in de middle of nowhere. Geen probleem, Eddie vindt altijd een uitweg. Tot hij getuige is van een ongeluk: een auto schept een meisje en rijdt door.


Grayson Croft is het liefst alleen. Maar in een klein dorpje ben je nooit helemaal onzichtbaar, en als de sheriff hem vraagt om de ooggetuige van een ongeval op te vangen, is het moeilijk om nee te zeggen. Nu heeft Gray opeens een artistiek type rondzwerven in zijn grote, lege huis, en ontdekt hij dat het bijna… prettig… is om gezelschap te hebben. Voor even. Een nacht. Niet meer.


Eddie blijft nooit lang op één plek, en Gray is het liefst alleen. Maar iedereen weet dat met Kerst andere regels gelden…


‘Versierd’ is een korte roman (ca. 65.000 woorden/200 blz.) bedoeld voor een volwassen publiek en bevat expliciete scenes. Een verhaal vol geheime blikken, steelse ontmoetingen, ontluikende gevoelens, koude dagen, hete mannen, en heel veel kerstversieringen…


Voor meer erotische boeken over gay stellen, lees de andere boeken in de reeks 'Man&Liefde'. Van Amy Jo Cousins zijn dat 'Voor altijd Evan' en 'Vijf dates', van Layla Reyne is dat 'De perfecte cocktail' en van Austin Chant is dat 'Een extra shot'.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

19 november 2021

ISBN

9789026158124

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 26 min

Bestandsgrootte

354 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Amy Jo Cousins omschrijft zichzelf als een ‘auteur van Queer Romance’. Ze woont en werkt in Chicago.

Meer auteur Amy Jo Cousins Bekijk alles

Vijf dates

Vijf dates

Amy Jo Cousins

€ 5,99
Voor altijd Evan

Voor altijd Evan

Amy Jo Cousins

€ 5,99

Meer spreker Raymond Boterbloem Bekijk alles

Een extra shot

Een extra shot

Austin Chant

€ 5,99
De perfecte cocktail

De perfecte cocktail

Layla Reyne

€ 5,99
Vijf dates

Vijf dates

Amy Jo Cousins

€ 5,99
Voor altijd Evan

Voor altijd Evan

Amy Jo Cousins

€ 5,99