Voor altijd Evan
Voor altijd Evan

Voor altijd Evan

Riley is een jonge rockgod die op zoek is naar een anker. Evan is een IT-nerd die graag de touwtjes in handen neemt. Twee gay mannen die een erotisch weekend beleven – maar is één weekend genoeg?

Serie

Auteur

Amy Jo Cousins

Spreker

Raymond Boterbloem

Speelduur

3 uur 5 min

€ 5,99

Beschrijving

Als Evan Pak belooft zijn broer uit de brand te helpen door hem te assisteren bij een fotoshoot, kan hij niet vermoeden hoe het weekend zal lopen. Want rockster Riley Flood, die op de foto moet voor zijn nieuwe album, blijkt onweerstaanbaar. Als de brainstormsessie over de fotoshoot uitdraait op een naakte Evan geposeerd aan de voeten van de jonge rockgod, blijkt dat het begin van een spectaculair weekend. De vonken spatten eraf tussen Evan en Riley – tijdens de shoot, en daarna.

Het is Evan al snel duidelijk dat Riley ernaar snakt om de controle uit handen te geven, om even niet degene te zijn die alles beslist en die continu alle antwoorden moet hebben. Als Riley voor Evan knielt, verdwijnt alle ruis naar de achtergrond.

Samen besluiten ze één weekend lang toe te geven aan hun diepste verlangens. Maar wat gebeurt er als de tijd om is en één weekend niet genoeg blijkt te zijn?


‘Voor altijd Evan’ is een novelle (ca. 30.000 woorden/90 blz.) bedoeld voor een volwassen publiek met expliciete scènes. Een verhaal vol onzekere rockdiva’s, zelfverzekerde nerds, pikante fotoshoots, koude koffies en hete mannen, een vleugje bdsm en een flinke portie romantiek.


Voor meer romantische, erotische boeken over gay stellen, lees de andere delen in de reeks 'Man&Liefde'. Van Amy Jo Cousins zijn dat ‘Versierd' en 'Vijf dates', van Layla Reyne is dat 'De perfecte cocktail' en van Austin Chant is dat 'Een extra shot'.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

2 december 2021

ISBN

9789026158131

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 5 min

Bestandsgrootte

170 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Amy Jo Cousins omschrijft zichzelf als een ‘auteur van Queer Romance’. Ze woont en werkt in Chicago.

Meer auteur Amy Jo Cousins Bekijk alles

Vijf dates

Vijf dates

Amy Jo Cousins

€ 5,99
Versierd

Versierd

Amy Jo Cousins

€ 9,99

Meer spreker Raymond Boterbloem Bekijk alles

Een extra shot

Een extra shot

Austin Chant

€ 5,99
De perfecte cocktail

De perfecte cocktail

Layla Reyne

€ 5,99
Vijf dates

Vijf dates

Amy Jo Cousins

€ 5,99
Versierd

Versierd

Amy Jo Cousins

€ 9,99