Luistervoorbeeld

Voor altijd Evan

Serieman&liefde
Auteur Amy Jo Cousins
Spreker Raymond Boterbloem
Speelduur 3u 5m 28s
€ 5,99

Beschrijving

Als Evan Pak belooft zijn broer uit de brand te helpen door hem te assisteren bij een fotoshoot, kan hij niet vermoeden hoe het weekend zal lopen. Want rockster Riley Flood, die op de foto moet voor zijn nieuwe album, blijkt onweerstaanbaar. Als de brainstormsessie over de fotoshoot uitdraait op een naakte Evan geposeerd aan de voeten van de jonge rockgod, blijkt dat het begin van een spectaculair weekend. De vonken spatten eraf tussen Evan en Riley – tijdens de shoot, en daarna.
Het is Evan al snel duidelijk dat Riley ernaar snakt om de controle uit handen te geven, om even niet degene te zijn die alles beslist en die continu alle antwoorden moet hebben. Als Riley voor Evan knielt, verdwijnt alle ruis naar de achtergrond.
Samen besluiten ze één weekend lang toe te geven aan hun diepste verlangens. Maar wat gebeurt er als de tijd om is en één weekend niet genoeg blijkt te zijn?

‘Voor altijd Evan’ is een novelle (ca. 30.000 woorden/90 blz.) bedoeld voor een volwassen publiek. Een verhaal vol onzekere rockdiva’s, zelfverzekerde nerds, pikante fotoshoots, koude koffies en hete mannen, een vleugje bdsm en een flinke portie romantiek.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 2 december 2021
ISBN 9789026158131
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 5m 28s
Bestandsgrootte 170 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.