Vonkenregen
Vonkenregen

Vonkenregen

Boek 1 in de Irish & Whiskey-serie. Als FBI-agenten Aidan ‘Irish’ Tally en Jameson ‘Whiskey’ Walker moeten samenwerken, blijkt de chemie tussen de twee mannen nog explosiever dan het onderzoek…

Serie

Auteur

Layla Reyne

Spreker

Olaf Haagen

Speelduur

9 uur 15 min

€ 9,99

Beschrijving

Acht maanden na het auto-ongeluk dat alles veranderde, is FBI-agent Aidan ‘Irish’ Talley weer aan het werk. In één van de grootste onderzoeken van zijn carrière zit Aidan niet te wachten op een nieuwe partner, en al helemaal niet op de intelligente, roekeloze en veel te aantrekkelijke Jameson ‘Whiskey’ Walker.

Jamie heeft van zijn kant al heel lang een oogje op Aidan, en nu ze samenwerken hoopt hij dat de andere man hem eindelijk op zal merken. Als zijn cybervaardigheden hen een voorsprong geven in het onderzoek, levert dat Jamie eindelijk Aidans vertrouwen op – maar het maakt hem ook een doelwit.

Als hun onderzoek opeens in de hoogste versnelling raakt en de dreiging wel héél dichtbij komt, moeten ‘Irish’ en ‘Whiskey’ alles wat tussen hen persoonlijk speelt aan de kant schuiven en de zaak oplossen voor er nog meer doden vallen.

‘Vonkenregen’, het eerste boek in de driedelige Irish & Whiskey-serie, is een korte roman (ca. 72.000 woorden/240 blz.) bedoeld voor een volwassen publiek, en bevat expliciete erotische scenes. Ontdek hoe het verhaal van Aidan en Jamie verdergaat in ‘Vlammenzee’ en ‘Door het vuur’.

Voor meer boeken met gay hoofdpersonen en een vleug erotiek, kijk ook eens naar de reeks Man&Liefde, met daarin van deze auteur Layla Reyne de titel 'De perfecte cocktail'

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

12 april 2022

ISBN

9789026160844

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 15 min

Bestandsgrootte

763 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Layla Reyne ziet het als een uitdaging om boeken te schrijven waarin spanning en actie samengaan met liefde en romantiek. Ze woont en werkt in San Francisco.

Meer auteur Layla Reyne Bekijk alles

Door het vuur

Door het vuur

Layla Reyne

€ 9,99
Vlammenzee

Vlammenzee

Layla Reyne

€ 9,99
De perfecte cocktail

De perfecte cocktail

Layla Reyne

€ 5,99

Meer spreker Olaf Haagen Bekijk alles

Twisted lies

Twisted lies

Ana Huang

€ 12,99
Zijn laatste wens

Zijn laatste wens

Jasinda Wilder

€ 11,99
Het Graham-effect

Het Graham-effect

Elle Kennedy

€ 13,99
Tie Me Down

Tie Me Down

Melanie Harlow

€ 9,99