Luistervoorbeeld

Bureau Speurneus en de junglebende

SerieBureau SPEURNEUS deel 2
Auteur Jozua Douglas
Spreker Sander de Heer
Speelduur 4u 4m 11s
€ 13,99

Beschrijving

Meneer De Bruin ziet een advertentie: Arie de Haan zoekt detectives om zijn verdwenen broer Cor terug te vinden. Het is geen gewone opdracht, maar een competitie waar verschillende amateurdetectives aan meedoen. Meneer De Bruin meldt zich aan, maar Lev vertrouwt het niet. Daiza, Hugo en Yara besluiten zich ook op te geven en meneer De Bruin een beetje in de gaten te houden. Dan ontdekken de kinderen dat er inderdaad dingen niet kloppen. Cor wórdt helemaal niet vermist…

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 6 september 2022
ISBN 9789026161933
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 4m 11s
Bestandsgrootte 223 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jozua Douglas

Jozua Douglas (1977) werd geboren in een piepklein, armoedig huisje bij de dijk. Dat is sneu als je bedenkt dat zijn voorvader een beroemde ridder was met een groot kasteel in Schotland. Nu woont hij in de provincie Utrecht. Jozua schreef poëzie en won diverse prijzen. Nu schrijft hij voor kinderen. Zijn prentenboeken werden vertaald in zes talen, en zijn boeken De verschrikkelijke badmeester, De vreselijke tweeling en de Costa Banana-serie zijn razend populair.

Met De verschrikkelijke badmeester won Jozua de Hotze de Roosprijs 2013. De gruwelijke generaal, deel 1 van de Costa Banana-serie, werd tijdens de Kinderboekenweek 2015 besproken door het Kinderboekenpanel in De Wereld Draait Door.

Jozua houdt van lezen, chocolade en het zwembad. Daar krijgt hij zelfs vaak de beste ideeën!

Toon aanbod