De dood voor ogen
De dood voor ogen

De dood voor ogen

Tom Bryce vindt een cd waarop te zien is hoe een vrouw wordt vermoord. Niet lang daarna wordt hij bedreigd…

Serie

Roy Grace deel 2

Auteur

Peter James

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

15 uur 13 min

€ 14,99

Beschrijving

'De dood voor ogen' is deel 2 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn. Wat zou jij doen als je een cd in de trein zou vinden?
Tom Bryce vindt een cd in de trein en neemt hem mee naar huis. Hij wil de eigenaar ervan opsporen en de cd terugbezorgen. 's Avonds steekt hij het schijfje in de computer en ziet tot zijn ontzetting hoe een nietsvermoedende jonge vrouw live voor de camera wordt vermoord.
Op hetzelfde moment onderzoekt de politie in Brighton, onder leiding van inspecteur Roy Grace, de identiteit van een vrouw wier lichaam zonder hoofd in de duinen gevonden is.
Niet lang nadat Tom de cd heeft bekeken, wordt hij bedreigd. Hij en zijn gezin zijn hun leven niet zeker als hij naar de politie gaat. Maar Tom ziet geen andere uitweg en, gesteund door zijn vrouw Kellie, legt dapper een verklaring af tegenover Roy Grace en zijn rechercheteam. Vanaf dat moment is de moord op de familie Bryce slechts een kwestie van tijd-en een gruwelijke attractie: de moord op Kellie en Tom wordt al aangekondigd op het internet. Ze hebben de dood voor ogen...
Peter James debuteerde in Nederland en Belgi et Doodsimpel, een uitermate spannende thriller over een man die voor de-sinistere - grap op zijn vrijgezellen-avond in een doodskist wordt begraven en voor een paar uur achtergelaten. De dood voor ogen is het tweede boek rondom inspecteur Roy Grace, de man die in Engeland voor Brighton doet wat Rebus in Schotland voor Edinburgh deed. Peter James werkt momenteel aan het tv-script van Doodsimpel ta aan twee vol-gende romans rondom Roy Grace.
'Het verhaal leidt naar een geweldige climax en de spanning van het moment is bijna voelbaar' Evening Standard
'De plot ontvouwt zich voortreffelijk via verschillende korte cliffhangers, waardoor de spanning beangstigend oploopt. Ik was volkomen gegrepen. Dit is een uitmuntende thriller, ten zeerste aanbevolen' LoveReading.co.uk
'James is een fantastisch goede schrijver die zijn lezer gekluisterd houdt met een superieure vertelstijl.'ReviewingTheEvidence.com

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 juli 2022

ISBN

9789026162985

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 13 min

Bestandsgrootte

836 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. In de zeer succesvolle reeks over inspecteur Roy Grace zijn alle delen afzonderlijk te lezen.

Meer auteur Peter James Bekijk alles

Dodemansrit

Dodemansrit

Peter James

€ 14,99
Doodskus

Doodskus

Peter James

€ 14,99
Op sterven na dood

Op sterven na dood

Peter James

€ 14,99
Op dood spoor

Op dood spoor

Peter James

€ 14,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

De dood van een buitenstaander - Hamish Macbeth
€ 7,99
De dood van een hufter - Hamish Macbeth
€ 9,99
400 brieven van mijn moeder

400 brieven van mijn moeder

Joseph Oubelkas

€ 12,95
De Herrezen Draak

De Herrezen Draak

Robert Jordan

€ 14,99