De horlogemaker van Londen
De horlogemaker van Londen

De horlogemaker van Londen

Gefascineerd door een zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker. Dit is Keita Mori, een eigenzinnige Japanner. Hij laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken en mysterie.

Serie

Auteur

Natasha Pulley

Spreker

Erik van der Horst

Speelduur

11 uur 5 min

€ 14,99

Beschrijving

De horlogemaker van Londen van Natasha Pulley, een verhaal over liefde, verlangen, erkenning en acceptatie tegen het decor van Victoriaans Londen.

Wanneer Thaniel Steepleton thuiskomt van zijn werk vindt hij een gouden zakhorloge op zijn kussen. Dit horloge redt een paar maanden later op wonderlijke wijze zijn leven. Gefascineerd door het zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker ervan. Dit blijkt Keita Mori te zijn, een eigenzinnige Japanse immigrant. Hij laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken, muziek en mysterie. Het lijkt allemaal onschuldig, maar een reeks van onverklaarbare gebeurtenissen doet Thaniel vermoeden dat er meer is dan hij op het eerste oog kan bevatten. Wanneer Grace Carrow in hun leven komt, raakt alles in een stroomversnelling. Thaniel wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor de één en zijn loyaliteit aan de ander.

De horlogemaker van Londen heeft het allemaal: spanning, geschiedenis, fantastische elementen en een meeslepende stijl.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 februari 2023

ISBN

9789026167881

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 5 min

Bestandsgrootte

916 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Natasha Pulley werkte als boekverkoper en als uitgeefassistent bij de opleidingen astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. Ze veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar debuut De horlogemaker van Londen, De koopman van Peru en De verdwijning van de horlogemaker.

Meer spreker Erik van der Horst Bekijk alles

Mickey7

Edward Ashton

€ 15,99
Isaac & Egg

Isaac & Egg

Bobby Palmer

€ 12,99
Het mysterie van Sittaford

Het mysterie van Sittaford

Agatha Christie

€ 12,99
Van armoede

Van armoede

Jonah Falke

€ 15,99