Luistervoorbeeld

Zeemeermin

SerieFjällbacka
Auteur Camilla Läckberg
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 13u 53m 6s
€ 11,99

Beschrijving

In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden later wordt hij alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord.

In dezelfde periode ontvangt een kennis van het slachtoffer, schrijver Christian Thydell, anonieme dreigbrieven. Erica Falck, die bevriend is met de jonge schrijver, maakt zich grote zorgen. Ze laat een van de brieven aan Patrik zien, die beseft dat Christian in groot gevaar is. Dan wordt in het dorp nog een vermoorde man gevonden.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 5 april 2016
ISBN 9789026336348
Taal Nederlands
Speelduur 13u 53m 6s
Bestandsgrootte 763 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Heden en verleden zijn in de boeken van Camilla Läckberg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in deze boeiende vertelling toont Läckberg dit weer aan. Zeemeermin is spannend, mooi geschreven met goed uitgewerkte personages. ****" (De Telegraaf)

"En weer maakt Läckberg haar bijnaam 'koningin van de femi-crime' waar. Ook Zeemeermin is een smakelijke mix van bloedstollende spanning en herkenbaar familie-lief-en-leed." (Noord Hollands Dagblad)

"Crimineel goed." (Opzij)

Over de auteur
Photo Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod