Luistervoorbeeld

Lieve Amy

Vind mij alsjeblieft!!
Auteur Helen Callaghan
Spreker Emmelie Zipson
Speelduur 9u 41m 33s
€ 14,99

Beschrijving

Lieve Amy is een spannende literaire thriller van Helen Callaghan. Deze thriller gaat over Margot Lewis, die in de dertig is en een adviesrubriek heeft in een plaatselijke krant in Cambridge. Ze krijgt heel veel brieven voor haar column ‘Lieve Amy’ – maar ze heeft nog nooit eerder een brief als deze ontvangen:

Lieve Amy,
Ik weet niet waar ik ben. Ik ben ontvoerd en een vreemde man houdt me gevangen.
Ik ben bang dat hij me gaat vermoorden.
Help me!
Bethan Avery


Jaren geleden verdween Bethan Avery spoorloos en ze werd al die tijd dood gewaand. Iemand moet dus gewoon een nare grap hebben uitgehaald met deze brief. Maar wanneer Margot nog meer brieven ontvangt, wordt het duidelijk dat de afzender details van de zaak kent die niet zijn vrijgegeven door de politie. Margot besluit zelf de afzender op te sporen en er volgt een spannende race tegen de klok, die de lezer de adem zal benemen.

Voor fans van Nicci French.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 16 augustus 2017
ISBN 9789026341274
Taal Nederlands
Speelduur 9u 41m 33s
Bestandsgrootte 532 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Helen Callaghan
Helen Callaghan

Helen Callaghan (1967) werd geboren in Californië en groeide op in de VS en in Engeland. Ze werkte als boekverkoper bij Athena Bookshop, Dillons en Waterstones. Daarna studeerde ze archeologie. Nu werkt ze als zelfstandig ondernemer in de IT en woont ze in Cambridge.

Toon aanbod