Luistervoorbeeld

Alles goed en wel

Auteur Mirjam Oldenhave
Spreker Mirjam Oldenhave
Speelduur 6u 27m 25s
€ 14,99

Beschrijving

Alles goed en wel van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman, over een vrouw die tegen wil en dank de verantwoordelijkheid krijgt over een groep royaal ontspoorde mensen.

Mirjam Oldenhave neemt de lezer mee in de wereld van Julia, die vanwege huwelijksproblemen ineens op straat staat. Maar ze krijgt een aanbod: als ze voor ene mevrouw Smit wil zorgen, dan heeft ze onderdak. Julia stemt toe en niet veel later staat ze aan het hoofd van een huishouding vol bonte figuren: een ernstig depressieve tuinman, een illegale Syrische vluchteling, een kapster die haar salon aan huis heeft (en daar ook andere hand- en spandiensten verricht) en een meisje dat thuis verwaarloosd en mishandeld wordt en dat door mevrouw Smit is opgevangen.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 9 oktober 2017
ISBN 9789026341588
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 27m 25s
Bestandsgrootte 355 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mirjam Oldenhave

Mirjam Oldenhave (1960) gaf na haar schooltijd in Nijmegen tien jaar toneellessen op een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Daarnaast speelde ze zelf ook mee in een toneelgezelschap dat door het land trok. Niet lang daarna is ze naar Amsterdam verhuisd. In die tijd begon ze met het schrijven van kinderboeken.

Naast het schrijven speelt Mirjam ook in de Mees Kees show (www.moex.nl). Ook geeft ze les aan mensen die kinderboeken willen schrijven. Samen met haar man is ze pleegouder voor kinderen bij wie het thuis mis is gegaan. Alle kinderen die bij Mirjam wonen of gewoond hebben, komen wel ergens terug in een van haar boeken.

Mirjam speelt ook accordeon in een band: Jula (www.jula.nl). Ze maken muziek op feesten of bij andere speciale gelegenheden.

Toon aanbod