Felle streken
Felle streken

Felle streken

Historische roman

'Felle streken' is een historische roman over de ontwikkeling van talent, blinde ambitie, prille liefde en over het streven om onder complexe omstandigheden het goede te blijven doen.

Auteur

Brenda Meuleman

Spreker

Bart Oomen

Speelduur

7 uur 55 min

€ 14,99

Beschrijving

Najaar 1620. Antonie van Dyck, kunstschilder en voormalig wonderkind, is uitgegroeid tot een van de meest vermaarde schilders van Antwerpen. Hij werkt als hoofdassistent van Peter Paul Rubens aan een eervolle opdracht, die hem nog meer naamsbekendheid zal geven. Toch staat hij op het punt zijn leermeester, mentor en in zekere zin de vaderfiguur aan wie hij zijn ontwikkeling grotendeels dankt, te vertellen dat hij afscheid van hem neemt en de opdracht onvoltooid achterlaat. Antonie vertrekt naar Londen om te schilderen aan het hof van de excentrieke King James. Hij laat niet alleen Rubens achter, maar ook zijn familie. Vanwaar die haast? Waarom brengt hij de achterblijvers zo in moeilijkheden? En waartoe leidt dit alles?

Felle streken is een historische roman over de ontwikkeling van talent, blinde ambitie, prille liefde en over het streven om onder complexe omstandigheden het goede te blijven doen.

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 november 2017

ISBN

9789026341601

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 55 min

Bestandsgrootte

436 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Brenda Meuleman (1972) studeerde bedrijfscommunicatie en kunstgeschiedenis waarbij ze zich toelegde op de klassieke oudheid. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven en haar werk in de kunst- en antiekhandel. Het verraad van Julia is haar debuut.

Meer auteur Brenda Meuleman Bekijk alles

Engel van Mesopotamië

Engel van Mesopotamië

Brenda Meuleman

€ 14,99
Het verraad van Julia

Het verraad van Julia

Brenda Meuleman

€ 9,99

Meer spreker Bart Oomen Bekijk alles

Zwart water

Zwart water

Kerstin Ekman

€ 10,99

Shampoo

Bert Moerman

€ 12,99

Moeraskou

Liza Marklund

€ 14,99
Tom Poes en eh... dinges

Tom Poes en eh... dinges

Marten Toonder

€ 4,99