Luistervoorbeeld

Het verraad van Julia

Auteur Brenda Meuleman
Spreker Monique Speksnyder
Speelduur 5u 12m 10s
€ 9,99

Beschrijving

Hoe een slavin in de Romeinse tijd zich ontworstelt aan haar lot.

Rome, 2 voor Christus. De intelligente Griekse slavin Aigle is de steun en toeverlaat van Julia, dochter van keizer Augustus. Van heel dichtbij is zij betrokken bij de keizerlijke familie. Tussen Aigle en Julia groeit een vriendschap, al is deze niet gelijkwaardig. Langzaam maar zeker ontstaan barsten in hun verstandhouding. Dan, als Aigle ruim twintig jaar in dienst is, gebeurt het ondenkbare: Julia wordt door haar vader verbannen naar een eiland. Aigle wordt verteerd door schuldgevoel. Had zij dit kunnen voorkomen? Ze besluit te vechten voor datgene waarin ze gelooft.

Het verraad van Julia is een soepel geschreven roman, die de Romeinse tijd moeiteloos oproept, Meuleman neemt je mee in een verhaal dat je tot de allerlaatste minuut in de greep houdt.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 4 december 2017
ISBN 9789026340727
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 12m 10s
Bestandsgrootte 326 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Brenda Meuleman

Brenda Meuleman (1972) studeerde bedrijfscommunicatie en kunstgeschiedenis waarbij ze zich toelegde op de klassieke oudheid. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven en haar werk in de kunst- en antiekhandel. Het verraad van Julia is haar debuut.

Toon aanbod