Luistervoorbeeld

De laatste meisjes

Auteur Riley Sager
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 11u 12m 50s
€ 14,99

Beschrijving

De laatste meisjes van Riley Sager is een bloedstollende thriller met een totaal onverwachte ontknoping en dé tip van 2017 van Stephen King, Lisa Gardner en Karin Slaughter!

De pers noemt ze The Final Girls: Quincy, Sam en Lisa, een berucht groepje waar niemand bij wil horen. De enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden. Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat, moet Quincy toegeven dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?

Zeer spannend tot de laatste minuut: de thriller De laatste meisjes zal je nog lang bijblijven. Deze thriller heeft al vele fans.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 5 oktober 2017
ISBN 9789026341847
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 12m 50s
Bestandsgrootte 616 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Riley Sager

Riley Sager is het pseudoniem van een Amerikaanse auteur die al eerder onder een andere naam gepubliceerd heeft. Riley is schrijver, redacteur en grafisch ontwerper. Hij woont in Princeton, New Jersey. Sluit alle deuren is zijn derde thriller, na De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Al Sagers boeken zijn bestsellers en De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures.

Toon aanbod