Luistervoorbeeld

De verzamelaar

Auteur Fiona Cummins
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 12u 35m 58s
€ 14,99

Beschrijving

Een psychopaat nog angstaanjagender dan Hannibal Lecter uit The silence of the lambs.

Hij leidt twee levens. In het ene is hij zoals iedereen. In het andere is hij de beheerder van een macaber bottenmuseum. De tijd is aangebroken om de collectie aan te vullen en de zesjarige Jakey Frith die leidt aan een zeldzame botziekte, heeft precies wat hij zoekt. Hij is klaar voor de jacht. Wat volgt is een angstaanjagend kat-en-muisspel tussen de verzamelaar, Jakeys vader Erdman en de gedreven maar gevoelige detective Etta Fitzroy, wier levens meer en meer met elkaar verstrengeld raken in een race tegen de klok om Jakey te redden.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 3 november 2017
ISBN 9789026342189
Taal Nederlands
Speelduur 12u 35m 58s
Bestandsgrootte 1730 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Ongelooflijk beangstigend. Een weergaloze thriller!' - The Times

'Gruwelijker dan dit monster bestaan ze niet. Cummins neemt de lezer mee in een macabere, maar geweldige achtbaan.' - Sunday Mirror

'Originele thriller waar de dreiging van afspat tot aan het spectaculaire einde.' - Daily Express

Over de auteur
Photo Fiona Cummins
Fiona Cummins

Fiona Cummins is een Engelse thrillerauteur en heeft verschillende awards gewonnen voor haar werk als showbusiness verslaggever bij Daily Mirror. Ze volgde een schrijversopleiding aan de Faber Academy. Tegenwoordig werkt ze freelance voor verschillende media. De verzamelaar is haar debuut, dat in het Verenigd Koninkrijk direct in de bestsellerlijsten kwam. Ze werkt momenteel aan haar tweede boek.

Toon aanbod