Luistervoorbeeld

De dinsdagvrouwen

SerieDe dinsdagvrouwen deel 1
Auteur Monika Peetz
Voorlezer Marjolein Algera
Speelduur 8u 34m 36s
€ 12,99

Beschrijving

Judith, Kiki, Caroline, Estelle en Eva zijn vijf vriendinnen die elkaar al vijftien jaar elke eerste dinsdag van de maand ontmoeten in hun favoriete Franse restaurant, waar ze inmiddels bekendstaan als de dinsdagvrouwen.

Een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg, maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis aan haar overleden man de Sint-Jacobsroute gaan lopen. Bezorgd om hun treurende vriendin besluiten de Dinsdagvrouwen met Judith mee te gaan. Stap voor stap komen de vijf vrouwen een geheim op het spoor dat hun levens op zijn kop zet en hun vriendschap hevig op de proef stelt.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 februari 2018
ISBN 9789026344640
Taal Nederlands
Speelduur 8u 34m 36s
Bestandsgrootte 471 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Met het vlot geschreven De dinsdagvrouwen toont Monika Peetz over zeer veel inlevingsvermogen te bezitten.’ (Nouveau)

‘Het is een heerlijk boek om te lezen, met goed opgebouwde spanning en diep uitgewerkte bijzondere karakters.’ (De Telegraaf)

‘De dinsdagvrouwen is een boek over verwachtingen, teleurstellingen en verdriet maar bovenal vriendschap.’ (Viva)

‘Lekker wegleesboek.’ (Glamour)

‘Haar vlotte schrijfstijl en sympathieke personages zorgen samen met de subtiele humor voor een zeer vermakelijk boek.’ (Chicklit)

Over de auteur
Photo Monika Peetz
Monika Peetz

Monika Peetz (1963) studeerde aan de universiteit van München en werkte als redacteur bij de Bayerischer Rundfunk. Sinds 1998 schrijft ze scenario’s voor grote tv-producties. Met haar debuutroman, De dinsdagvrouwen, brak ze internationaal door en de vertaalrechten werden verkocht aan eenentwintig landen. Monika Peetz woont met haar gezin in Amsterdam.

Toon aanbod