Luistervoorbeeld

Met liefs

Korte thriller
Auteur Corine Hartman
Voorlezer Wivineke van Groningen
Speelduur 33m 35s
€ 2,49

Beschrijving

Op een stormachtige avond schrijft een vrouw een afscheidsbrief aan haar man. Ze vertelt waarom ze het verlies van hun kind niet langer kan dragen en heeft een laatste verzoek aan hem.

Van de Nederlandse vrouwelijke thrillerauteurs scoort Hartman het hoogst in VN’s Detective & Thrillergids.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 10 juli 2018
ISBN 9789026345227
Taal Nederlands
Speelduur 33m 35s
Bestandsgrootte 31 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Corine Hartman
Corine Hartman

Corine Hartman (1964) is een Nederlandse schrijfster. Voor zover Corine zich herinnert, heeft haar passie voor woord en beeld, voor schrijven en tekenen, altijd bestaan. Verhalen verzinnen was één van haar favoriete bezigheden en al snel las ze alles wat los en vast zat, waaronder de boeken van Agatha Christie. George Orwells 1984 maakte indruk, evenals de verhalen van Edgar Allan Poe.

Na enkele banen in de reclame is ze in 1994 gestart met een eigen reclamebureau. Ze volgde de vierjarige opleiding aan de schrijversvakschool in Amsterdam en studeerde in 2004 af met als specialisatie scenarioschrijven. In maart 2007 debuteerde ze met Schone kunsten en vanaf dat moment is ze full-time auteur.

Met drie Gouden Strop-nominaties, twee Crimezone Awards en meerdere vier-sterrenrecensies in VN's kritische Detective & Thrillergids in haar bezit, geldt Corine Hartman als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land.

Met de unieke, succesvolle serie rondom de onorthodoxe rechercheur Jessica Haider heeft Corine Hartman haar naam definitief gevestigd in het thrillergenre.

Toon aanbod