Luistervoorbeeld

De familiereünie

Auteur Tatiana de Rosnay
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 9u 18m 18s
€ 14,99

Beschrijving

Tatiana de Rosnay, auteur van Haar naam was Sarah, komt met haar nieuwe roman De familiereünie.

Paul Malegarde, een beroemd bomenkenner, is getrouwd met de Amerikaanse Lauren en samen hebben ze twee volwassen kinderen, Tilia en Linden. Ze zijn op familieweekend in Parijs en alle vier dragen ze een geheim met zich mee. Doordat de Seine buiten zijn oevers dreigt te treden door aanhoudende regen is het gezin tot elkaar veroordeeld en kunnen hun geheimen niet langer verborgen blijven. Paul, Lauren, Tilia en Linden zullen ieder moeten vechten voor hun identiteit en zijn tegelijkertijd genoodzaakt een gesloten front te vormen om het stijgende water het hoofd te bieden.

In deze intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller en kenner van de menselijke ziel.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 25 juli 2018
ISBN 9789026345418
Taal Nederlands
Speelduur 9u 18m 18s
Bestandsgrootte 511 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Tatiana de Rosnay
Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay (1961) is van Engelse, Franse en Russische afkomst en geboren in Parijs. Haar vader is de Franse wetenschapper Joël de Rosnay en haar grootvader de schilder Gaëtan de Rosnay. Tatiana’s overgrootoma is de Russische actrice Natalia Rachewskïa, directeur van het Leningrad Pushkin Theater van 1925 – 1949. Tatiana’s moeder is Engelse: haar naam is Stella Jebb en ze is dochter van de diplomaat Gladwyn Jebb.

Tatiana is opgegroeid in Parijs en daarna in Boston. In het begin van de jaren tachtig verhuist zij naar Engeland waar zij haar bachelor in Engelse literatuur behaalt.

In 1984 keert Tatiana terug naar Parijs waar zij voor veilinghuis Christie’s gaat werken. Daarna wordt ze vanuit Parijs redacteur voor het tijdschrift Vanity Fair tot 1993. Tatiana de Rosnay heeft acht romans gepubliceerd in Frankrijk. Haar naam was Sarah is de eerste roman die Tatiana in haar moedertaal Engels schreef. Deze roman is een groot succes en is in meer dan 33 landen verschenen. De verfilming van haar naam was Sarah met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol gaat op 28 oktober 2010 in premiere. De twee andere romans van Tatiana de Rosnay die in Nederland zijn verschenen zijn Die laatste zomer en Kwetsbaar. De Rosnay woont met haar gezin in Parijs.

Toon aanbod