Luistervoorbeeld

Koude angst

Een koelbloedig machtsspel
Auteur Mads Peder Nordbo
Spreker Jeroen Tjepkema
Speelduur 8u 39m 53s
€ 12,99

Beschrijving

Tupaarnaq keert terug naar Nuuk als ze hoort dat haar enige vriend, Matthew Cave, bericht heeft gehad van zijn vader, die al ruim twintig jaar vermist wordt. Dan verdwijnt Matthews halfzus Arnaq tijdens een weekendtrip naar het verlaten stadje Færingehavn. De bloedvlekken in een van de vervallen huizen beloven al niet veel goeds, en wanneer Arnaqs moeder een telefoontje krijgt van een doodsbange Arnaq is het voor iedereen duidelijk dat er een vreselijk misdrijf dreigt plaats te vinden.

Matthews vader, Tom, was in zijn jonge jaren op de militaire basis Thule betrokken bij een geheim experiment met dodelijke afoop. Tom werd verdacht van een dubbele moord. De verdwijning van Arnaq blijkt samen te hangen met de oude Thule-zaak en Matthew ontdekt dat hijzelf een pion is in een vuil machtsspel. Aan Matthew en Tupaarnaq de taak om Arnaq te redden, zonder nieuwe slachtoffers te maken.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 augustus 2019
ISBN 9789026345807
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 39m 53s
Bestandsgrootte 476 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'De schrijver heeft lang in Nuuk gewoond en het is ronduit genieten geblazen van de details van het dagelijkse leven in het stadje dat wordt ingesloten door bergen en zee.' - Trouw

'Nordbo heeft een intrigerend verhaal afgeleverd dat tot het eind blijft boeien. ****' - Algemeen Dagblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo (1970) is Deens en heeft een aantal jaar in Nuuk gewoond, de hoofdstad van Groenland. Hij studeerde literatuur en filosofie en werkte op de afdeling Communicatie van het stadhuis van Nuuk. Hij is goed op de hoogte van het politieke en maatschappelijke klimaat aldaar. Tegenwoordig woont hij weer in Denemarken.

Toon aanbod